Välkommen till Bilteknik Bergshamra AB

Välkommen till oss på Bilteknik Bergshamra AB, en professionell bilverkstad lättillgänglig för dig i bland annat Åkersberga! Här utför vi service, reparationer och däckservice på alla bilmärken och bilmodeller. Vi åtar oss också släp, båttrailer och gräsklippare. Vare sig det handlar om reparation av en bil eller AC påfyllning arbetar vi engagerat, noggrant och effektivt. På så sätt levererar vi ett arbete med goda resultat för att göra samtliga kunder nöjda.

Tveka inte på att kontakta oss om ni har några frågor eller funderingar! Vi finns i Bergshamra, en liten bit ifrån Åkersberg.

Service

Inom branschen har vi både erfarenheten och kunskapen som krävs för att genomföra en service av hög kvalité. Vår breda kunskap gör det möjligt för oss att ge service åt samtliga bilmärken och bilmodeller.

Kundnöjdhet

Kunderna prioriteras alltid högt hos oss. Oavsett vilken tjänst det handlar om arbetar vi för att leverera kvalitativt arbete med goda resultat. Genom våra tjänster och vårt arbete vill vi göra samtliga kunder 100 procent nöjda.

referenser

Tack vare hårt arbete och en god kundservice har vi genom åren haft många nöjda kunder. Därmed har vi flertalet goda referenser. Vänligen kontakta oss för att få ytterligare information, eller om ni har några frågor.

Lånebil

Ifall ni lämnar in er bil hos oss för större service eller reparation finns möjligheten att låna en bil. Lånebilen från oss har ni ansvar för, så att den inte får skador. Ni har tillgång till lånebilen under hela tiden er bil är inlämnad hos oss.

AC påfyllning Åkersberga

Vår biltekniker har flera års erfarenhet av arbete med bilar. Utöver det här med AC påfyllning kan man anlita oss för service och reparationer, oavsett bilmodell. Vi på Bilteknik Bergshamra AB ser till att din bil blir i fin kondition igen. Om du är intresserad av att få hjälp med din bil, så är du välkommen att kontakta oss.

Nöjda kunder är någonting som vi alltid har i fokus och prioriterar högt. Vi vill alltid leverera resultat som våra kunder blir nöjda med. Skulle det vara så att någon inte är helt nöjd så åtgärdar vi det, för vi lämnar aldrig en missnöjd kund, utan bara hundra procent nöjda kunder. Vi arbetar främst med bil, men även med släp, båttrailers och gräsklippare.

Befinner ni er i Åkersberga eller någon annan närliggande stad och behöver hjälp med AC påfyllning är ni välkomna till oss. Vi fyller då på köldmedium så att er bils luftkonditionering kommer att kyla luften tillräckligt igen. Givetvis erbjuder vi en hel del övriga tjänster också.

AC påfyllning Vallentuna

Här på vårt företag, Bilteknik Bergshamra AB, så kan man få hjälp med det mesta inom service och reparationer på alla bilmärken och bilmodeller. Vår biltekniker har mer än 25 års erfarenhet inom branschen, vilket gör att du som kund kan vara helt trygg o att vi kan hjälpa dig. Oavsett om du behöver mycket eller litet hjälp så är du varmt välkommen till oss.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Bilteknik Bergshamra AB

Zackarias Bendris
Chatherine Bendris

Kärlekshagen 3, 761 11 Bergshamra

Verkstad

0176-139 49

Zackarias

076 - 34 54 451

Chatherine

0707-18 23 68

bilteknikigraddo@gmail.com